Vi söker maskiningenjör

Publicerat av: winternet

Vill du arbeta i en kreativ, stimulerande miljö med varierande arbetsuppgifter? 

Vi söker en mekanikkonstruktör till IBC International Handling AB till vårt nybyggda kontor på Smedjeholmen i Falkenberg.

Arbetsbeskrivning
Som konstruktör blir du en viktig del av bolagets fortsatta utveckling. I ditt ansvarsområde ingår bland annat att konstruera och agera tillsammans med kollegorna i projekt, stora som små och att i framtiden ha möjlighet att driva egna projekt, från idé till färdig produkt och att hantera kund- och leverantörskontakter.

Kvalifikationer/Personliga egenskaper
Du är högskole/civilingenjör eller motsvarande med inriktning mot mekanisk konstruktion. Meriterande med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men inte ett krav. Som person är du kreativ, driven och arbetar effektivt och metodiskt för att nå uppsatta mål. Du bör ha god kommunikativ förmåga. För att trivas i den här rollen bör du vara noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Du har goda kunskaper i MS-Office och i CAD program. IBC använder affärssystemet Pyramid och CAD-programmet Inventor. Är du en lyhörd person med härlig personlighet och söker möjligheter att utvecklas i ett mindre bolag med stort hjärta, är detta tjänsten för dig!

Vi erbjuder
En spännande tjänst med intressanta arbetsuppgifter i ett expansivt företag och i en kreativ miljö. Tillsvidare anställning på heltid med bra villkor. Helt nybyggda lokaler. Trevliga arbetskamrater.

Läs mer om tjänsten och gör din ansökan här.

SwedishEnglishNorwayDanish