Vi söker en Mekanikkonstruktör

Publicerat av: IBC International

Vill du arbeta i en kreativ, stimulerande miljö och med varierande arbetsuppgifter?

Vi söker en mekanikkonstruktör till IBC International Handling AB i Falkenberg.

IBC är experter inom pulver och lyftutrustning. Vi har mångårig erfarenhet av att lösa våra kunders pulver och lyftproblem. Vår specialitet är kundanpassade lyft- och pulverhanteringsutrustningar. Läs mer om IBC här.

Arbetsbeskrivning
Som konstruktör/projektledare blir du en drivande och viktig del av bolagets fortsatta utveckling. I ditt ansvarsområde ingår bland annat: att driva egna projekt och konstruera, från ide till färdig produkt och att hantera kund- och leverantörskontakter.

Kvalifikationer/Personliga egenskaper
Du är högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning mot mekanisk konstruktion. Meriterande med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du känner dig trygg och bekväm med kund- och leverantörskontakter samt att självständigt utföra konstruktion och beräkningsuppgifter.

Som person är du kundorienterad, kreativ, uppsökande, driven och arbetar effektivt och metodiskt för att nå uppsatta mål. Du har goda projektledaregenskaper och en kommunikativ förmåga. För att trivas i den här rollen bör du vara noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Arbetet kräver att du är självgående, gillar högt tempo, har förmågan att ta egna initiativ och kan ha många bollar i luften.

Du har goda kunskaper i MS-Office och i CAD program. Det är meriterande om du har vana av att arbeta i affärssystem. IBC använder affärsystemet Pyramid och CAD-programmet Inventor.

Vi erbjuder
En spännande tjänst med intressanta arbetsuppgifter i ett expansivt företag och i en kreativ miljö. Möjligheter till stort eget ansvar i ett mindre företag som ingår i en stabil koncern. Vi erbjuder dig är en heltids tillsvidaretjänst med tillsättning snarast.

Ansökan skickas till daniel.carlsson@ibc-international.se

SwedishEnglishNorwayDanish